czwartek, 26 września 2013

Dyń-ser :)


 - niewielki  kawałek dyni
  -  sól, pieprz
  -  dowolne przyprawy:
     np. czosnek granulowany, papryka ostra
 - olej do smażenia


Obrany kawałek dyni pokroić w cienkie plastry.
Następnie należy posypać solą, pieprzem i czosnkiem.
Pozostawić chwilę by dynia nabrała smaku.
 Smażyć krótko z obu stron na rozgrzanym  oleju.



4 komentarze:

Anonimowy pisze...

Nieźle wygląda, a za nazwę piątka dla Ciebie ;-)
Kiedyś lubiłam ser w panierce, to wygląda podobnie, więc chyba się skuszę ;-)

Agata

margeta pisze...

Agata! Dzięki za piąteczkę:)

ekocentryczka pisze...

Super przepis:)

Anonimowy pisze...

do tego płatki drożdżowe i jest naprawdę smaczne :)