![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_4nE-3k6onxRwgwhbFfE6Iwg7AEQtwhg6tvmsGEDeLzXy2ynVeO_Uyz5T_dsyv8LYWxQx2oyKjJ6O5SPr9gs9y8vKCxOn7hkGpdsJrudY6zW937G-LjNY1sgAgBR6iUqfJN54tYWznSE/s1600/sierpie%C5%84+233.jpg)
- 20 dag pieczarek
- torebka ryżu
- puszka kukurydzy
- kilka oliwek
- łyżka koncentratu
- natka pietruszki
- ząbek czosnku
- sól,curry, oregano
- olej
Papryki przekrój, wydrąż gniazda nasienne
Ryż ugotuj, pieczarki podsmaż z cebulką.
Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
Farszem nadziewaj papryki, ułóż w żaroodpornym naczyniu i włóż do piekarnika na ok.20 minut.