- kotlety sojowe
- pieczarki
- papryka
- seler
- marchew
- pomidor
- cukinia
- sól, pieprz, curry, ulubione zioła
Kotlety, plastry marchwi i selera krótko gotujemy w odpowiednio przyprawionej wodzie.
Pieczarki, paprykę, cukinię i pomidora kroimy w kawałki, przyprawiamy, możemy zamarynować lub krótko poddusić na oliwce.
Składniki nadziewamy na patyczki do szaszłyków i .... na grill.
Warzywa możemy dodawać rożne.
- pieczarki
- papryka
- seler
- marchew
- pomidor
- cukinia
- sól, pieprz, curry, ulubione zioła
Kotlety, plastry marchwi i selera krótko gotujemy w odpowiednio przyprawionej wodzie.
Pieczarki, paprykę, cukinię i pomidora kroimy w kawałki, przyprawiamy, możemy zamarynować lub krótko poddusić na oliwce.
Składniki nadziewamy na patyczki do szaszłyków i .... na grill.
Warzywa możemy dodawać rożne.
A jak długo gotować?
OdpowiedzUsuńWystarczy ok.3-4 minuty, by warzywa i kotlety były al dente. na grillu dojdą.
OdpowiedzUsuńA jeśli chcę dodać ziemniaki to też je ongotować?
OdpowiedzUsuńErvisha, ziemniaki też należy obgotować, by wszystkie składniki wymagały takiego samego czasu do grilowania. smacznego:)
OdpowiedzUsuń