- szklanka ugotowanego ryżu
- średnia czerwona cebula
- marchewka
- opakowanie tofu wędzonego
- puszka kukurydzy
- sojonez z ziemniaka
Cebulę drobno kroimy i marynujemy 20 minut w posolonej do smaku wodzie z octem jabłkowym.
Ugotowany ryż kładziemy na spodzie salaterki, rozsmarowujemy sojonez,
- średnia czerwona cebula
- marchewka
- opakowanie tofu wędzonego
- puszka kukurydzy
- sojonez z ziemniaka
Cebulę drobno kroimy i marynujemy 20 minut w posolonej do smaku wodzie z octem jabłkowym.
Ugotowany ryż kładziemy na spodzie salaterki, rozsmarowujemy sojonez,
następnie kładziemy marynowaną cebulę i startą marchew, sojonez,
drobno pokrojone lub starte na tarce o grubych oczkach tofu, sojonez,
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz