- kukurydza
- mała, czerwona cebulka
- kilka liści sałaty lodowej
- szklanka ugotowanej białej fasoli (średniej)
- biała część pora
- pół czerwonej papryki
- sól, pieprz
sos:
- 2 łyżki oliwy
- 2 łyżki soku z cytryny
- ząbek czosnku
Liście sałaty porwać, cebulę i pora pokroić w pół krążki, paprykę w paski .
Składniki wymieszać doprawić sosem, można posypać po wierzchu kiełkami lub rzeżuchą.
- mała, czerwona cebulka
- kilka liści sałaty lodowej
- szklanka ugotowanej białej fasoli (średniej)
- biała część pora
- pół czerwonej papryki
- sól, pieprz
sos:
- 2 łyżki oliwy
- 2 łyżki soku z cytryny
- ząbek czosnku
Liście sałaty porwać, cebulę i pora pokroić w pół krążki, paprykę w paski .
Składniki wymieszać doprawić sosem, można posypać po wierzchu kiełkami lub rzeżuchą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz