- 4 papryki
- 20 dag pieczarek
- torebka ryżu
- puszka kukurydzy
- kilka oliwek
- łyżka koncentratu
- natka pietruszki
- ząbek czosnku
- sól,curry, oregano
- olej
Papryki przekrój, wydrąż gniazda nasienne
Ryż ugotuj, pieczarki podsmaż z cebulką.
Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
Farszem nadziewaj papryki, ułóż w żaroodpornym naczyniu i włóż do piekarnika na ok.20 minut.
- 20 dag pieczarek
- torebka ryżu
- puszka kukurydzy
- kilka oliwek
- łyżka koncentratu
- natka pietruszki
- ząbek czosnku
- sól,curry, oregano
- olej
Papryki przekrój, wydrąż gniazda nasienne
Ryż ugotuj, pieczarki podsmaż z cebulką.
Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
Farszem nadziewaj papryki, ułóż w żaroodpornym naczyniu i włóż do piekarnika na ok.20 minut.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz