- kilka kotletów sojowych
- kilka marchewek
- garść fasolki szparagowej
- mała cukinia
- kilka pieczarek
- sól, pieprz, zioła prowansalskie
- oliwa
Marchewki gotujemy krótko w przyprawionej wodzie, po wyjęciu obgotowujemy w tym wywarze kotlety.
Kotlety panierujemy i smażymy na złoty kolor.
Pokrojoną w plastry cukinię i pokrojone pieczarki podduszamy na patelni dodając oliwę, pod koniec dodajemy marchewkę i ugotowaną fasolkę, mieszamy i przyprawiamy do smaku.
W salaterce układamy usmażone kotlety i warzywa.
- kilka marchewek
- garść fasolki szparagowej
- mała cukinia
- kilka pieczarek
- sól, pieprz, zioła prowansalskie
- oliwa
Marchewki gotujemy krótko w przyprawionej wodzie, po wyjęciu obgotowujemy w tym wywarze kotlety.
Kotlety panierujemy i smażymy na złoty kolor.
Pokrojoną w plastry cukinię i pokrojone pieczarki podduszamy na patelni dodając oliwę, pod koniec dodajemy marchewkę i ugotowaną fasolkę, mieszamy i przyprawiamy do smaku.
W salaterce układamy usmażone kotlety i warzywa.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz