- 3 łyżki płatków owsianych
- rodzynki, słonecznik, orzechy, wiórki kokosowe
- 2-3 łyżki jogurtu wegańskiego
- kilka plasterków jabłka lub banana
- łyżka dżemu np. wiśniowego
- garść płatków kukurydzianych
Płatki zmieszane z bakaliami ( taką mieszankę przygotowuję wcześniej w większej ilości i przechowuję w zamykanym słoiku) i plastry jabłka zalewam gorącą wodą, przykrywam talerzykiem i odstawiam na 5-8 minut.
Po tym czasie napęczniałe musli polewam jogurtem dekoruję dżemem i garstką płatków kukurydzianych .
- rodzynki, słonecznik, orzechy, wiórki kokosowe
- 2-3 łyżki jogurtu wegańskiego
- kilka plasterków jabłka lub banana
- łyżka dżemu np. wiśniowego
- garść płatków kukurydzianych
Płatki zmieszane z bakaliami ( taką mieszankę przygotowuję wcześniej w większej ilości i przechowuję w zamykanym słoiku) i plastry jabłka zalewam gorącą wodą, przykrywam talerzykiem i odstawiam na 5-8 minut.
Po tym czasie napęczniałe musli polewam jogurtem dekoruję dżemem i garstką płatków kukurydzianych .
2 komentarze:
Do zdrowego jedzenia pasuje zdrowa woda, założyliśmy w domu filtr do wody redox fitaqua, woda ta jest smaczna a dodatkowo podnosi odporność organizmu.
To prawda, woda odgrywa bardzo ważną rolę w żywieniu. Pamiętajmy o wypiciu w ciągu dnia 6-8 szklanek wody.
więcej http://zdrowy-styl-zycia.blogspot.com/2011/03/nawilzanie-organizmu.html
Prześlij komentarz