- średnia marchewka
- kawałek selera
- biała część pora
- pół stąka czerwonej papryki
- pół stąka żółtej papryki
- pół łyżeczki cząbru
- pół łyżeczki majeranku
- pół łyżeczki magii
- 2 łyżki koncentratu pomidorowego
- koperek
- sól, pieprz,
- łyżka oliwy
- szklanka ugotowanej białej lub czerwonej fasolki
Marchewkę , selera, pora i paprykę kroimy w cienkie paski.- słupki (ok. 5 cm długości.)
Warzywa krótko dusimy z dodatkiem magii i oleju (al dente), pod koniec dodajemy zioła, koper, koncentrat i fasolę.
Przyprawiamy do smaku.
Można podawać na ciepło lub na zimno.\
Wystudzone wstawić do lodówki., fasolka najlepiej smakuje następnego dnia:).
- kawałek selera
- biała część pora
- pół stąka czerwonej papryki
- pół stąka żółtej papryki
- pół łyżeczki cząbru
- pół łyżeczki majeranku
- pół łyżeczki magii
- 2 łyżki koncentratu pomidorowego
- koperek
- sól, pieprz,
- łyżka oliwy
- szklanka ugotowanej białej lub czerwonej fasolki
Marchewkę , selera, pora i paprykę kroimy w cienkie paski.- słupki (ok. 5 cm długości.)
Warzywa krótko dusimy z dodatkiem magii i oleju (al dente), pod koniec dodajemy zioła, koper, koncentrat i fasolę.
Przyprawiamy do smaku.
Można podawać na ciepło lub na zimno.\
Wystudzone wstawić do lodówki., fasolka najlepiej smakuje następnego dnia:).
1 komentarz:
Uwielbiam takie dania z warzyw i Twoje jak dla mnie wygląda idealnie :)
Prześlij komentarz