- płatki owsiane górskie
- bakalie (rodzynki, daktyle, morele,)
- ziarna i orzechy
- świeże owoce sezonowe lub banan, bądź owoce suszone
- wiórki kokosowe
opcjonalnie
- mleko roślinne lub jogurt wege
Płatki mieszam z bakaliami, ziarnami i orzechami i przechowuję w pojemniku.
- 2-3 łyżki mieszanki, owoce i wiórki zalewam gorącą wodą do wysokości płatków, przykrywam. Po 5 minutach dodaję mleko lub jogurt.
Po wierzchu można posypać chrupiącymi płatkami kukurydzianymi.
- bakalie (rodzynki, daktyle, morele,)
- ziarna i orzechy
- świeże owoce sezonowe lub banan, bądź owoce suszone
- wiórki kokosowe
opcjonalnie
- mleko roślinne lub jogurt wege
Płatki mieszam z bakaliami, ziarnami i orzechami i przechowuję w pojemniku.
- 2-3 łyżki mieszanki, owoce i wiórki zalewam gorącą wodą do wysokości płatków, przykrywam. Po 5 minutach dodaję mleko lub jogurt.
Po wierzchu można posypać chrupiącymi płatkami kukurydzianymi.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz