- 4 szklanki płatków owsianych
- 3 szklanki wody
- cebula
- kilka pieczarek
- kilka kropel sosu sojowego
- pęczek kopru
- sól, pieprz, oregano, szczypta imbiru
Cebulę i pieczarki drobno pokroić i dusić na oleju z niewielką ilością wody.
Następnie dodać 3 szklanki wody i zagotować . Do gotującego się wywaru
dodać drobno pokrojony koper, przyprawy i płatki owsiane.
Odstawić na 10 minut. Formować kotlety smażyć na patelni lub piec w piekarniku.
- 3 szklanki wody
- cebula
- kilka pieczarek
- kilka kropel sosu sojowego
- pęczek kopru
Cebulę i pieczarki drobno pokroić i dusić na oleju z niewielką ilością wody.
Następnie dodać 3 szklanki wody i zagotować . Do gotującego się wywaru
dodać drobno pokrojony koper, przyprawy i płatki owsiane.
Odstawić na 10 minut. Formować kotlety smażyć na patelni lub piec w piekarniku.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz