- opakowanie serka tofu
- por
- papryka konserwowa
- fasolka czerwona
- kukurydza
- marynata:
- oliwa z oliwek
- sos sojowy ciemny
- roztarty ząbek czosnku
- ulubione zioła, suszone i świeże
- sól, pieprz
Serek tofu kroimy w plastry i marynujemy (patrz tutaj).
Pora kroimy w pół krążki (pokrojony możemy sparzyć gorącą wodą, ale nie koniecznie), paprykę w paski. Do pokrojonych warzyw dodajemy kukurydzę, fasolkę i marynowane tofu.
Całość polewamy marynatą i delikatnie mieszamy.
- por
- papryka konserwowa
- fasolka czerwona
- kukurydza
- marynata:
- oliwa z oliwek
- sos sojowy ciemny
- roztarty ząbek czosnku
- ulubione zioła, suszone i świeże
- sól, pieprz
Serek tofu kroimy w plastry i marynujemy (patrz tutaj).
Pora kroimy w pół krążki (pokrojony możemy sparzyć gorącą wodą, ale nie koniecznie), paprykę w paski. Do pokrojonych warzyw dodajemy kukurydzę, fasolkę i marynowane tofu.
Całość polewamy marynatą i delikatnie mieszamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz